Verwacht je binnenkort een baby? Gefeliciteerd!

Bij deze bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk een prachtige aankondiging. Wij helpen jullie met het uitzoeken van de meest unieke en liefdevolle geboortekaarten en doopsuikercreaties.

1 van 2

Hoe werkt het?

  1. Bekijk onze collectie: Bekijk onze website en sociale media met foto's van eerder uitgewerkte doopsuikerconcepten. Je kan steeds zonder afspraak langskomen in de winkel om inspiratie op te doen en de collecties te bekijken.
  2. Afspraak maken (26 tot 32 weken): Als je graag persoonlijke hulp hebt in de winkel of als je specifieke ideeën hebt die je wilt bespreken, aarzel dan niet om een afspraak te maken. We luisteren graag naar je wensen en bieden professioneel advies. Er is keuze uit een uitgebreid aanbod aan papierstalen, suikerboonkleuren, verpakkingen etc..
  3. Vrijblijvende offerte aanvragen: Elke geboortekaart of doopsuikerconcept is anders. Afhankelijk van de producten die je kiest, de hoeveelheid, de gewenste personalisatie en de afwerkingsgraad worden er prijzen gegeven.
  4. Bestelling plaatsen: Offerte goedgekeurd? Van zodra we het voorschot hebben ontvangen, doen wij de bestellingen bij onze leveranciers. Wij hebben NIET alles op voorraad en werken op maat. Indien er voor een persoonlijk ontworpen geboortekaart gekozen wordt, krijgen jullie in deze fase de eerste ontwerpen te zien.
  5. Doopsuiker klaarmaken: DIY of kant - en klaar? Gaan jullie zelf aan de slag met onze DIY-box? Dan ontvang je van elke soort een voorbeeldje en tips & tricks. Ga je voor kant-en klaar? Dan maken wij alles klaar tegen 36 weken zwangerschap, zodat je gerust kan aftellen naar de komst van de baby.

Reeds uitgewerkte concepten