Wil jij een geboorteconcept dat een mooi geheel vormt? Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van de juiste materialen en het samenstellen van leuke combinaties.

Het beslissen of u doopsuiker kant-en-klaar koopt of het zelf maakt, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, tijd en vaardigheden.

Wat het belangrijkst is, is dat de doopsuiker past bij de visie en stijl van uw doopceremonie en een gedenkwaardig aspect toevoegt aan deze speciale gelegenheid.

Kant-en klaar: makkelijk!

Wil je de geboorte van de baby vieren en een cadeautje meegeven aan vrienden en familie, maar heb je geen tijd om het zelf te maken? Dan kiezen we samen het materiaal uit en zorgen wij dat alles zorgvuldig verpakt en afgewerkt wordt. Je kan een presentatiestuk huren, zodat je alles snel en makkelijk kan uitzetten bij jou thuis. Handig toch?

DIY-box: ga zelf aan de slag!

We kiezen samen het materiaal uit dat nodig is om de doopsuikers te vullen en af te werken. Alle benodigdheden worden door ons in een diy-box gestopt EN van elk bedankje wordt een voorbeeldje gemaakt. Nadien kunnen jullie thuis verder aan de slag. Op deze manier kan je je doopsuiker zelf maken maar hoef je niet op zoek te gaan naar materialen die samen passen. Een samenhangend geheel is het resultaat.